Vyno, viskio, burbono statinių kaladėlės rūkymui

  • Rūkymo kaladėlės iš ąžuolinių viskio statinių
    Kodas: kalad01

    Made from authentic american oak 

    Kaina su PVM
    Rūkymo kaladėlės iš ąžuolinių vyno statinių
    Kodas: kalad02

    Made from authentic french oak

    Kaina su PVM
  • Siūlome Jums kamado ir kitose kepsninėse tinkamas naudoti rūkymo kaladėles. Pas mus rasite aukščiausios kokybės kaladėles už geriausią kainą. Kaladėles gaminame iš naudotų amerikietiško ąžuolo viskio ir burbono statinių bei iš prancūziško ąžuolo raudonojo vyno statinių. Statines naudojame tik šviežiai ištuštintas, jas į kaladėles supjaustome patys, dėl to mūsų rūkymo kaladėlės yra kokybiškos ir stipraus aromato, visada šviežios.


    Viskio kaladėlės rūkymui


    Kaladėlės pagamintos iš amerikietiško ąžuolo viskio ir burbono statinių. Tinka naudoti įvairiose kepsninėse. Maistui suteikia nepaprastą aromatą, prideda ypatingą, stipresnį skonį. Burnoje tarsi persipina viskio saldumas ir aštrumas. Kaladėlės yra pagamintos iš šviežiai išpilstytų viskio ir burbono statinių, todėl jų mirkyti nebūtina, nebent pakuotė buvo atidaryta ilgesnį laiką. Atidarius pakuotę, jaučiasi gana intensyvus viskio aromatas, tarsi būtų tiesiai iš ąžuolinės viskio statinės pilamas gėrimas į taurę. Vienam kepimui naudokite kelias rūkymo kaladėles (gali užtekti vos 1-2), priklausomai nuo norimo skonio intensyvumo. Tinka mėsai, žuviai, daržovėms, sūriams ir kt., norint stipresnių ir intensyvesnių skonių.


    Vyno kaladėlės rūkymui


    Kaladėlės pagamintos iš prancūziško ąžuolo raudono vyno statinių. Tinka naudoti įvairiose kepsninėse. Maistui suteikia švelnų aromatą, prideda ypatingą skonį. Rūkymo kaladėlės yra pagamintos iš šviežiai išpilstytų raudono vyno statinių, todėl jų mirkyti nebūtina, nebent pakuotė buvo atidaryta ilgesnį laiką. Atidarius pakuotę, dėl gana intensyvaus vyno aromato, galima pasijusti tarsi Provanso vynuogynų laukuose, vyno degustacijoje. Vienam kepimui naudokite kelias kaladėles (gali užtekti vos 1-2), priklausomai nuo norimo skonio intensyvumo. Tinka mėsai, žuviai, daržovėms, sūriams ir kt., norint įdomesnių, bet tuo pačiu ir šiek tiek švelnesnių skonių.


    Kaip naudoti Kamado rūkymo kaladėles?


    Kamado rūkymo kaladėlės skirtos karštam ir šaltam rūkymui. Jas dėkite tiesiai ant anglių ir uždarykite kepsninę. Netrukus pajusite sklindantį aromatą. Naudojamų kaladėlių kiekis priklauso nuo norimo skonio ir kvapo intensyvumo. Nedideliam kiekiui maisto siūlome pabandyti 2 vnt. kaladėlių. Pakuotę laikykite sandariai uždarytą, sausoje patalpoje.
     

    Skaityti daugiau